perjantai 21. tammikuuta 2011

Rimpsun rämpsy

Voi että mitä ihanuuksia, pieniä vaatteita palleroille, oli Jesper ja Juniorissa!!! En kerennyt nappaamaan mitään mukaani omille palleroille. Kassakoneeseen kilahti kuitenkin muutama kolikko. No joo, käytin korttia, ei kilahtanut. S.Oliverin ihana lila-ruudullinen, aika rock, kauluspaita niittisomistella ja vyötäröllä oli aika käheet kiristykset. Täytyy tuo uuma saada näkyviin jo nuorena ;) no vitsi vitsi. Ja sitten löytyi kivat S.Oliverin farkut. Vähän kulutetut. Siis ihan uudet kyllä :D Nämä menee rakkaalle kummitytölle huomenna synttärilahjaksi. Voi vitsit, miten kiva on välillä hypistellä tyttöjen vaatteita. Himputti, siellä oli niin ihania kaikkia rimpsu/juhlamekkoja, norm. hinta 50€, nyt 15€. HUUUHHHUH. Huomenna kyllä pistän naamarin ajoissa kuntoon, muksut autoon, kuski ratin taakse, mamma ohjeistamaan ;) Ja kohti JesperJunioria! Siinä saa mamma hypistellä rauhassa, kun liikkeen ulkopuolella on lapsille karuselli ja niitä kolikoilla toimivia autoja :D

Tänään kävin myös viipalekuvissa. Hyi ja yök, mikä kokemus. Ei itse kuvaaminen mitenkään hetkauttanut, mutta voi vitsit se kanyyli, mistä tulee varjoaine. Ainakin 6 kertaa yritti laittaa sitä paikalleen, mut ei ni ei. Aijjaijh. Lopultahan se sitten kuitenkin meni paikoilleen, toisen hoitajan laittamana. Varjoaine oli erikoista. Hmm. Lämmittävää. Ei paha, kylmä mulla oli muutenkin :) Tuloksia ensi viikolla odotan.

Odotan myös leikkaukseen pääsyä. Ja sitten, tänään soitti osaston hoitaja. Kävelin Lindexissä, ja etsin kuumeisesti prinsessahörselöhömpötys-hametta. Puhelin soi. Tervetuloa osastolle torstaina klo 07.00. Mukavan tuntuinen hoitaja toisessa päässä. Jaahas, selvä, okei, kiitos. Ja totaalinen blackout päässä. Mitä se sano, mitä piti tehdä, minne mennä, milloin, monelta. Mutta siis, homma hoidossa, minä pääsen kuntoon. Ihanaa!

Niin ja kameran laturi on Porvoossa, appivanhemmilla. Kukahan sen jätti sinne jouluna....En kyllä usko että se olisin ollut minä, onhan mulla niin hyvä muistikin, enkä koskaan jätä tavaroita minnekään. Paitsi jotain aina joka paikkaan :D Kuvaustilanteita olisi ollut miljoona! Voi tylsyys. Tänäänkin, meidän sängyllä, Daniel ja iskä pelasivat iphonea, molemmilla päät samalla tyynyllä, kiinni toisissaan, pienen miehen käsi iskän kaulan ympäri, aaawww <3

Voe mahoton mikä rimpsu!!! Lukee ken jaksaa. ja sehän on aina järkevää sanoa lopussa, kjähkjäh ;)
Miks kukaan ei kommentoi :(

Mukavaa viikonloppua!!!!

1 kommentti:

  1. Rakas kummityttö ja tytön äiti kiittää ja kumartaa reippaita juhlijoita. Ja niin suuri kiitos aivan ihanista kakunkoristeista, kyllä olet taitava!!!!! Vaatteet osui just nappiin vaikka ei olla vielä sovitettukaan, farkut just puuttui :)

    A

    VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)