tiistai 8. helmikuuta 2011

Onnistupas

No sainhan ne sivutunnisteet yms. tuonne vasemmalle :) Ja kyllä siinä kestikin. Mutta osasin, hiphei! Kyllä tässä menee vielä opetellessa tämä plokkaaminen.

Huomenna olisi jo 3.päivä rakkaalla päiväkodissa. Miten se on mahdollista, että ukkeli puuhaa siellä semmosta, mitä ei kotona tekisi? Esimerkkinä vois heittää ilmoille, hajujen kera, että ukko päätti täräyttää mojovan hajupaketin housuihin päiväunilla! whoooot?, mä kysyin ku kuulin. Eihän semmosta ole tapahtunut, ku korkeintaan kerran. Johan myö ollaan oltu ilman vaippaa jo kuinka ja kauan.
Eilen multa kysyttiin, että karkaisiko D. ulkona? Kun leikki aidan vieressä. "En ikinä uskoisi sellasta, kun on niin varovainen muutenkin monessa jutussa. Eihän hällä varmaan ihan heti tulis mieleen kiivetä edes siinä aidalla, vaikka edes huvinvuoksi." Sen verran on varovainen ja "säikky", että jumpassakin on tullut kommenttia, että antakaa kiivetä-laittakaa lumikasan päälle kiipeilemään-hyppimään-puolapuille. Mutta en koskaan sano silti ei koskaan.
Mutta tosiaan tuo päiväkotipuuha on ihan loistavaa! Tuuletan joka kerta, kun ukkelin on saanut perille. Mahtava keksintö. Tässähän alkaa itsekin ihan elämään normaalia arkea. Nauttimaan arjesta.

Tänään on päivä melkein mennyt sitten puhelimessa, iskän <3 asioita hoidellessa. Stressaten. Ja huomaten tosiasian, että kohta ne asiat on sitten hoidettu. Iskä saa levätä rauhassa. Minä muistellen hyviä muistoja, rakkaita ja lämpimiä. Huonojakin. Mutta erityisesti huomaten sen, että sitten täytyy päästää irti.

Huomenna päivä menee samoissa kaavoissa, kuin tämänpäivänenkin. Paitsi saan hyvää seuraa heti aamusta. Siskoni tulee hoitoapuun, kun en vieläkään saa nostella mitään painavaa. Isoa pikkumiestä vielä vähemmän.

Mukavaa viikon jatkoa!!!

1 kommentti:

  1. Joo olen käyny läpi samanlaisen tavarankatselmus urakan. Tiedetään. Ja hieno painonpudotus! Onnea vaan.Ehkä mä taas joskus...

    VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)