tiistai 22. helmikuuta 2011

Tiistai meillä

Meidän tiistaipäivä meni mukavasti. Daniel vietiin aamulla taas päiväkotiin, ja pienen lenkin kautta tultiin pienemmän kanssa kotiin. Ukkeli oli niin innoissaan ulkona, köpötteli eteenpäin ja suu kävi ku Runebergillä. Kotona odotti tiskit ja pyykit. Huoh. Kiva näitäkin hommia on silti tehdä, kun saa touhuta suht rauhassa. vain yksi käsipari helmoissa. Pienelle riittää kuitenkin vielä niin yksinkertaiset jutut. Ja hyvä apuri näissä kotitöissä :) Pyykinpesukone on ku elokuvaa katsois :D

Maalasin semmosen ällön ruskeen liitutaulu-taulun (olipas hyvin sanottu ;) ) mustaksi, tai siis aika tumman harmaa toi näyttäis olevan. Ja vaaleanpunaiset neliöt, siinä oli semmoset kahvikuppikuvat, 3kpl. Päälle pistin lakan avulla paperia, talouspaperista erottelin niitä kerroksia. Tuli aika kiva pinta. Nyt on joku ihmeen vaaleanpunainen buumi. On kukkaa ja kynttilää. Tarttis semmosen oikeen pinkin/fuksian värisen maton vielä keittiöön. Muuten siellä on beigeä ja harmaata.

Tyynynpäällisiä yritän ommella. Löysin isomummon vanhan valkoisen lakanan, jossa on hänen tekemä pitsinen leveä kanttaus. Taitaa olla oikeastaan isomummon tekemä vauvalle lakanan koosta päätellen. Olisiko sitten mun mummon vauvalakana. Noh, siitä tulee päällinen makuuhuoneen koristetyynyyn, pitkänmallinen tyyny.

Ulkonakin oltiin leikkimässä, kun ukkeli haettiin kotiin. Tehtiin takapihalla lumesta penkkiä ja koloa :) Kivaa oli peuhata. Tais äiti olla liianki innoissaan, ku mietin jo toista lapiota, että molemmat sais :D

Tultiin kotiin, leikittiin. Tehtiin suklaakiisseliä. Tehtiin ruokaa, ja iskä pääsi valmiiseen pöytään. Leikittiin. Iskä ja daniel kävi kaupassa, äiti ja oskari painui suihkuun. Taas syötiin. Iltasatu. Nukkumaan. Äiti blogissa.

Tämmönen tiistai täällä tänään. Huominen voisi olla yhtä mukava :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)