sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hauskaa vapunpäivää ja....

aurinkoista toukokuun ensimmäistä päivää! Se on kesä kohta :) IHANAA! Mä oon niin kesäihminen. On sitä jo hitusen nautittu auringon lämmöstä ja siinä samassa saatu mahtavan kokoiset hyttysen piston paukamat. Kummallisia ne ovat, ihan ku fritsut :D Tulipa mieleen, että vois olla jonkin sortin allergiaa. Niin huiman näkösiä ovat. Matka käy huomenna siis apteekkiin antihistamiini-ostoksille.

Perjantaina kävin hammaslääkärissä, ihan kunnan. Ja kun mulla oli sellanen tunne matkalla sinne, et nyt taitaa tulla se ensimmäinen kammokäynti moneen vuoteen. Ja SE tuli! Puudutti ihan väärän hampaan, vois sanoa että ennemmin leuka oli niin turvoksissa ja puuduksissa, niinku olis jääny jyrän alle. Toisekseen poras mua sitten poskeen. Kolmanneks kun kovetti sitä paikkaa sillä sinivalolla (vai mikälie), niin aina nippas tuosta ylähuulen rajasta ja samaten alapuolelta. Noooh, kun pääsin huoneesta pois, marssin vessaan niin pieniä haavoja huulirajat täynnä ja pikkasen verta siinä. JA aika ällö palaneen käry....Poltti vissiin mun huulikarvat!!! HUI! Ei sinänsä huono juttu ollenkaan, mut menin kuitenkin vain hammaslääkäriin enkä karvanpoistoon. :D
Huomenna siis pakko vähän valittaa puhelimen välityksellä ja koittaa vaihtaa toinen hammaslääkäri. Jos se ei onnistu, niin sit yksityiselle. Hulluhan tonne menee uudestaan.

Perjantaina oli poitsun päiväkodissa vappubileet :) Oli tanssia, simanjuontikilpailua, ilmapallojen puhkomista (terkut Porvoon mumille ;) ) ja tietysti vapun teemaan kuuluen vappuasut. Äkkiä siinä sitten torstai-iltana ihmettelemään, että mitä mitä mitä. En kyllä lähde kaupungista ostamaan kostyymejä, varsinkaan niitä joita on joka toisella. Ja maksaa ihan liikaa. Mielikuvitus käyntiin ja kangasvarastot auki. Tulos oli tämä:Tohtori D. Nurmi :) Tarkemmin taitaa olla kirurgi leikkauspaidassaan ja hatussaan.
Paita on mummon vanha lakana, sitä oli juuri sopivasti. Hattu on tehty rätistä. Housut on ikean lasten lakanasetistä se flanellirätti.
Setä-mies pelaa, tohtori toteaa: Ei sydänääniä.

Asuvalinta ihastutti äitin ja iskän, sekä tarhatädit aivan täysin!!! :D


3 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen pikku tohtori! :) Noin se asu kasaantuu, kun on kätevä käsistään.
  Mä en valitettavasti oo kätevä, joten olin onnellinen kun meidän neiti 3vee halus perjantain vappunaamiaisissa olla prinsessa. Se oli helppo järktä. ;)

  Ja melkoisen hurja hammaslääkärireissu sulla! Toivottavasti saat vaihdettua toiseen, eihän tuollaiseen käsittelyyn tohi toiste mennä! Olikohan lääkäri kännissä vai muuten vaan huuruiossa..?

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Totesin päiväkodissa, että olisin sittenki voinu käydä ostaa tusinakostyymin, eihän niitä ollut kenelläkään pojalla :D Yksi tytöistä oli prinsessa, ja oikein sulonen ja nätti rimpsumekko oli. Tyttökin innoissaan näytti, että katoooooo tätä helemaa :)

  Hammaslääkäristä sen verran, että ei varmaan ollut kännissä tai huuruissa. Ihan kaikki kunnia naapurimaallemme. Lieneekö erilaiset toimintatavat vai mistä johtuu. Kielimuuri? Valitus on tehty ja lääkäri vaihdettu :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana lääkäripoitsunen mun pikku D. Meidän likka olikin napatanssija :) ja ihan itse valitsi asunsa.

  Terkkuja

  A

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)