maanantai 16. toukokuuta 2011

sairastuvassa...

...ollaan sairasteltu jo reilu viikko sitkeetä flunssaa. Ensimmäisenä jonossa oli vanhempi pieni, sitten nuorempi pieni, sitten nuorempi vanhempi ja samaan aikaa vanhempi vanhempi. Tänään neuvolan lääkärissä nuoremman pienen 1,5-vuotislääkärillä tohtori totesi keuhkoputkentulehduksen. Ja näin sitä mennään taas 10 päivää lääkitsemällä pikkumiestä. Hää onkin jo kasvanu hurjasti. En ihmettelekään enää, kun tuntui että ne 74cm vaatteet ihan vaan käytettiin päällä ja seuraavalla kerralla ne olikin jo pienet. Pötikkä kun painaa viikon mikääneimaistumullenytkunolenkipeä- paaston jälkeen 12,5kg ja pituutta oli tullut huimasti (kasvukäyrissä mitattuna edelliseen) 85,2cm. Että ei se ole ihme, et on nuo 86cm vaatteetkin vähän piukat, varsinkin kun ukkelin ruumiinrakenne on kummallisen atleettinen :D
Ei se neuvolalääkärillä käynti siis hukkaan mennyt. Päinvastoin. Ei tarvinnut odottaa päivystyksessä 5 tuntia ja varoa neulahörhöjä tai päivitellä viinanhouruisten kanssa. Lääkkeet on nyt haettu ja alotettu, ja koitetaan saada poika kuntoon!

Ja tää tyttö on alottanut autokoulun :D Vihdoin ja viimein. Se minkä takia sen alotin, niin sain mieheltäni ajokortin synttärilahjaksi :) Nyt siellä onkin mennyt monta iltaa istuen. Enkä ole kerennyt tekemään kotona oikeen mitään. Poikien hoivailun lisäksi. Kaikennäköstä rojektia tuossa odottelee valmistumista.

Tylsän kuvaton viestihän tästä tuli, kun en jaksa alkaa lataamaan kuvia...pöh. Kamerassa odottaa viikonlopun kuvia, kun olin ottamassa happea tädilläni. Niistä myöhemmin.

Nyt tämä lähtee kuuraamaan pakkelit naamasta ja menee lukemaan Kaksplussaa peiton alle. Hyvää yötä.

Ja aurinkoista viikkoa!!! Ainakin ajatuksissa :)

1 kommentti:

  1. Voi, sairastaminen -ja varsinkin tenavien sairastaminen- on niin kovin kurjaa! Pikaista paranemista sinne!
    Ja tsemppiä autokouluun! Kyllä ajokortti antaa tiettyä vapautta.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)