tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kakunkoristeita ja fiilistelyä

Viikot pyörähtää niin nopeasti! Ja joka päivälle tällä viikolla on tekemistä, joillekin enemmän ku toisille.

Tänään oli taas yksi ajotunti ajettavana. Huhhuh sanon minä! siis mikä auto.... Eihän kuskissa se vika vaan autossa :D On niin herkkää niiiiiin herkkää. Polkimet siis. Huomenna on seuraava ajotunti, ja jos se sama biili odottaa pihassa, niin mie pistän itku-potku-raivarit. Edellinen auto, jolla olen ajanut oli tänään huollossa. Onkohan se menny multa jotenki rikki, vai tämmöi perushuolto....? :D
Mutta siis muuten ajot sujuu oikein hyvin ;)

Eilen tein mallikukkaa hääkakkuun, joka muuten on tilattu pitopalvelusta, mutta kukkia he eivät tee. Ruusuja khyl, mut morsian ei ruusuista tykkää. Toiveena on liljoja ja pieniä kukkia. Eilen kokeilin yhtä versiota.Tuo lilja on kyl tehtävä ohuemmaksi ja syvempi tuo "kuppi". Tää on siis mun mielipide. Sen verran muokkaan väritystä häitten teeman osalta, että kulta vaihtuu helmiäiseksi. Eikös hääliljoissa voi olla vähän glamouria? ;)

Torstaina on ajokorttilupaan haettava lääkärintodistus. Löysin lekurin, joka tekee 25€, vois sanoa että melko halpaa. Ajattelin täräyttää sinne tuon pikkumiehen kanssa. Sanokoon tohtori mitä sanoo.

Torstaina illalla pyyhällän työhaastatteluun!!!!!!! Siis minä!!!!!! Tästä töihin menosta on ollu enemmänki haaveita ja suunnittelua, mutta en kyllä olis uskonut että ihan näin nopeasti tulee. Syksymmällä piti alkaa ihmettelemään. Ja että ihan kotiin asti soitetaan? :D Duunista en viitsi vielä kertoa sen enempää, mutta on osittain sellasta, jota olen vain uskaltanu haaveilla, kun telkkarista on katsonut tiettyjä ohjelmia. Eli siis saan tehdä aikalailla sitä mitä olen unelmoinut ja vielä niin, että siitä maksetaan :) Sehän se pääasia!

Näillä iloisilla fiiliksillä jatketaan viikkoa eteenpäin, ja katsotaan mitä se tuo tullessaan :)

1 kommentti:

 1. Onnea ajotunneille! Autoissa ja niiden polkimissa on kyllä hurjasti eroja...tottuminen kestää aina aikansa.
  Onnea työkuvioihin! Kuullostaa hyvältä tuo että saa tehdä mieleistä hommaa, oli se mitä tahansa! :)
  Kyselit blogissani niistä Konad-kynsijutuista. Tässä pari linkkiä mistä niitä löytyy. Tosi kivoja ja helppo käyttöisiä!
  http://www.cesarsshop.fi/konad-c-143.html

  http://www.nail-art-design-euro-discount.org/fi/Nail-art/Konad/

  Terkuin Sumi

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)