tiistai 2. elokuuta 2011

Kesäloma ja...

...sen tunnelmia. Näitä me olemme pääasiassa tämän 4viikon aikana tehty. Ihana kesäloma vetelee viimistä viikkoa, ensi viikolla palataan arkeen ja jatkamme siitä, mihin ennen lomia jäätiin. Mutta paljon rentoutuneempina, ja uutta virtaa täynnä :)

On uitu ja oleiltu rannalla aina sään salliessa.


Äiti pääsi leikkipuistoon laskemaan liukumäkeä.No oli siellä isompi muksu ja iskäkin mukana :)Iloisena ja reippaana odoteltiin taas uusia seikkailuita.Rannalla oleilun jälkeen maistui pieni purtava ulkosalla.No mitä vanhemmat tekee, kun lapset on muutaman päivän kesälomasta yökylässä?

No kävelee autiolla keskustan kadulla, illalla, vatsat täynnä kiinalaista ruokaa ILMAN lapsia :DHän löytää Tampereen reissulta varteenotettavan puvun, jolla voisi kuvitella astelevansa alttarille toimiessaan kaasona siskonsa häissä <3Juo kylmän lasillisen vettä rankan shoppailun päätteeksi ja......syö maailman parhaimman leivän: Olutleivän Tampereen Asterissa (oliskohan ollut sen niminen ravintola....?)Mehukkaat ja makeat mansikat huusivat mukaan kaupan pihasta, nam!Ja kesän kukkaloistoa tämän daahlian muodossa.Vielä on muutama aamu aikaa nukkua koko porukalla pitkään ja olla aamulla näin iloisia :)Mutta mitäs tänään on ohjelmassa???????????????


Minun ajokoe eli inssi eli paniikki!!!! APUA.

2 kommenttia:

 1. Mukavia kesäkuvia! Tuollaisia on kiva katella talven pimeydessä. :)
  Lapsivapaa on välillä niin tervetullutta ja rentouttavaa aikaa. Meillä on piiitkästä aikaa sellainen tiedossa perjantai-iltana. Ellei joku rutto iske...olis ihan mun tuuriani.

  Hienión näköinen oli puku, ja herkulliset eväät. :)
  Oikein paljon onnea inssiin!

  VastaaPoista
 2. Ne vapaat on kyllä todella tervetulleita :) Toivottavasti pääsette rentoutumaan, eikä iske vuosisadan ruttoa ;)
  p.s. inssi meni läpi! :D :D :D

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)