tiistai 11. lokakuuta 2011

Arki :)

Anteeksi tämä blogihiljaisuus. On ollut niin paljon viime viikkoina tekemistä, ettei ole blogia kerennyt päivittelemään. Viime lauantaina juhlimme siskon häitä, joita tosiaan on järjestelty yks jos toinenkin päivä. Kyllä ihan tavallinen arki tuntuu tällä hetkellä loistavalta. Häät meni pai te vei niinkuin pitikin:) Pientä jännitystä riitti, kun saatoin siskoni sulhaselle, niin että hameen helma väpätti. Kunhan näkee kuvia itse kirkkomenoista, niin osaan sanoa näkyikö jännitys muillekin :D
Pääasia kuitenkin, rakastavaiset saivat toisensa ja ovat onnellisia! <3

Tässä on muutenkin vähän muutosta etsitty tähän meidän arkeen ja olemiseen. Tiukkaa tuntuu ihan taloudellisestikin olevan koko ajan. Ja sekin, että olen ollut kotona jo 4 vuotta lasten kanssa pistää miettimään tulevaisuutta. Mitä sitä haluaa? Millasena näkee itsensä kymmenien vuosien päästä? Siispä, työhakemusta on laitettu vetämään yhteen yritykseen. Se olisikin ihan unelma-duuni. Tosin vaan tämän vuoden loppuun, mutta jostain sitä on alotettava. Lahkeellinen puoliskonikin on menossa työhaastatteluun. Näinköhän meille on tulossa uusia tuulia elämään...? Kovasti sitä odotetaan ja on keskusteltu, mitä sitä on valmis tekemään unelmien eteen. Aikaa siihen menee, että ollaan siinä pisteessä, missä ne haaveet on, mutta eiköhän tässä aikaa ole :) Eikä ne meidän haaveet niin suuria ole: Punainen tupa ja perunamaa! Ei sen kummempaa :)

Ja hei, kyllä nää viimeviikot on sitten verottanut sen verran, että syöminen ainakin omalta kohdalta on ollut ihan retuperällä. En edes uskalla mennä vaakaan... Siispä, nyt muutos siihenkin asiaa. Karkin sijasta valitsin tänään smoothien, mustikkaa ja karviasia. Kummasti on parempi olo :D


Olen miettinyt tämän blogihiljaisuuden aikana sitäkin, että mihin vetää se raja täällä kirjoittelussa? Mitä kirjoittaa elämästään ja kuinka avoimesti? Mietinkin sitä, että toisaalta tämä on mun tapa saada ajatuksia selviksi, joten miks en kirjoittaisi niistä asioista jotka mua häiritsee tai jotka mun on ihan pakko saada jaettua? Ja voin kertoa, mun elämässä ON tapahtunut yhtä ja toista. Ja taas näyttää tapahtuvan... On iloa ja surua, ja tuntuu että paljon tuota jälkimmäistä, valitettavasti. Ehkä joskus raotan jotain.

Kohta muuten menee 3000 rikki :) halukkaita arvontaan?2 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin, kiva ette ole jättänyt bloggailua! :)
  Tottahan tuollaiset isot juhlat imasee paljon aikaa ja energiaa. Kuvia odotellessa. :)
  Toivottavasti kuulette mieleisiä uutisia työmarkkinoilta. Isoja juttujahan ne on, mutta asioilla todella on tapana järjestyä. Kyllä sen sisällään tietää kun on valmis muutokseen/siin.
  Näyttää hyvältä tuo sun smoothie. Mun painonpudotukseni on myös taas karahtanut kiville ja yritän taas saada otetta järkevämmästä elämäntavasta...Hankalaa.

  Toivottavasti tuota surua ei kasaannu liikaa. Iloa ja jaksuja sinne!

  -Sumi-

  VastaaPoista
 2. Joo, arvotaan!!

  Blogissa kirjoittamisen raja on yleensä hankala vetää. Mutta jos tekee mieli kirjoittaa henkilökohtaisemmin, voi blogin aina laittaa salasanan taakse.

  Jos muuten se kangaskasa kiinnostaa, niin tuolla se odottaa. Viimeistään muuton yhteydessä heitän sen Konttiin jos ei sitä kukaan huoli sitä ennen.

  Ja onnittelut synttärisankarille!!

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät merkin käynnistäsi :)