maanantai 16. huhtikuuta 2012

Olisinkos päivittänyt hieman tätä unohtunutta blogia....No en mä tätä ole unohtanut, montakin kertaa ollut mielessä, MUTTA olen suht tietosesti jättänyt kirjoittelematta. Paljon on tapahtunut taas elämässä. Voisin muutaman sivun taas kirjoittaa siihen mun Elämänkertaani, jota mä monesti olen ajatellu, et varmana sen vielä joskus kirjotan kirjaksi. Voi voi ja aijjaij. Noh, edelleen mun on vaikea vetää sitä avoimuuden rajaa, mitä ja miten tänne kirjoitan. Mutta kattellaan ajan kanssa.

Siitä onki niinkin kauan viime kerrasta aikaa, että oli pienemmän poikasen synttäripäivä juuri tuolloin 12.10. Ja nyt ollaan jo keväässä, mahtavaa!!! Se miksi tää on niin mahtavaa, niin meille haikara tuo juhannuksena kolmannen pienen poikasen :) <3 Jännästi elämä osaa yllättää, omat ajatukset ja suunnitelmat. Mutta tällä saralla kivasti yllättikin :)

Täällä on ihan pienesti laitettu kotia kuntoon uutta nyyttiä varten: pinnasänkyä, hoitopöytää, vaatteita ja vaippoja on näköpiirissä. Kaikkea tarttis hommailla, mutta kerkeehän nuo myöhemminkin. Vaunut ja turvaistuinkin on, mutta muiden nurkissa vielä.

Isompi pienokainen kyselee joka päivä: Syntyykö se huomenna? onko nyt kesä? Ei millään maltettaisi odottaa :) Pienempi pienokainen ihmettelee alta kulmain äitin puhki kuluneita mammaleggingsejä, ja huutaa HYI, laita pois! Hihhih, mitkä naurut siitäkin on saatu. (leggarit meni siis puhki reisistä, kun on vähän näitä kiloja tullut....) liikaa...? :)

Niin saamaton oon myös ollu, ettei ole tullu kuviakaan paljoa otettua. Laturi ollut tyhjänä vaikka kuinka kauan. Nyt se tuolla latautuu, jos sitä sais vähän muistoja näistä ajoista.

Aurinkoisia kevätpäiviä!!!